Tjedan uskršnjih delicija

Ususret Uskrsu, obiteljskom blagdanu koji okuplja najmilije oko raskošnog stola za uskršnji ručak, naš šef kuhinje priprema raznovrsne ponude i prigodne uskršnje delicije.

Tjedan bakalara

U tjednu između 26. i 31. ožujka u našem restoranu Šestine imate prigodu uživati u Tjednu bakalara. Uživajte u jelima od ove tradicionalne "blagdanske" ribe, po cijeni od 65,00 kn za tučeni bakalar te 75,00 kn za bakalar na bijelo.

Zekina uskršnja kućica 
Posjetite naš Lobby Bar i Zekinu kućicu na terasi Lobby Bara i uživajte u izvrsnim domaćim kolačima,. Poznate uskršnje slastice, poput pince, makovnjače, orehnjače ili pisanica od čokolade svakako kušajte u razdoblju od 29. – 31. ožujka.
Posjetite našu kućicu, Zekinu uskršnju kućicu, ispred hotela Panorama, te kupite i ponesite obitelji ili prijateljima ili kolegama naše svježe i ukusne uskršnje delicije.

Uskršnji buffet ručak

Prepustite kuhanje nama te nas posjetite na Uskrs, 1. travnja 12 i 16 sati, u našem restoranu Šestine. Očekuje vas bogat buffet tradicionalnih uskršnjih jela; od šarenih pisanica i pince, preko slasne šunke u kruhu, purice te nezaobilaznih makovnjača i orehnjača. U cijenu od 125,00 kn po osobi, uključen je gratis parking, čaša vina kuće ili soka za najmlađe.

Letak i više informacija

Za više informacija i rezervacije, molimo kontaktirajte: +385 1 3658 402 ili sales@panorama-zagreb.com
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.