Novosti

 • Konferencija Liderpressa 28.02.2014. - Crni labud u plavom oceanu
  Na konferenciji koja će se održati 28. veljače 2014. u Panorama Zagreb Hotelu uspješnim primjerima pokazat će se poslovni modeli koji oblikuju način na koji se posluje (ili će se poslovati) i koji su promijenili tradicionalne načine poslovanja.
 • Panorama Zagreb Hotel predstavio nove web stranice
  Najviši hotel u Hrvatskoj je nedavno je predstavio nove, redizajnirane responsive web stranice. Kako bi dočarali gostima svoje vrijednosti branda odnosno slogan - udobnost i pouzdanost - redizajnirane su stare web stranice i na taj je način Panorama Zagreb Hotel omogućio korisnicima lakše snalaženje i rezervacije putem stranice, odnosno svojih mobilnih i pametnih uređaja.
 • Uzbudljiv kviz - dijelimo večeru i torticu!
  Postanite Facebook fan Panorama Zagreb Hotela, odgovorite na pitanje na kvizu i osvojite večeru za dvoje, s dva slijeda jela i dvije čaše kvalitetnog vina. Nakon večere, ponesite Panorama torticu i uživajte u kulinarskim delicijama hotela Panorama Zagreb i kod kuće. Više o nagradnom natječaju na našoj Facebook stranici.
 • Nagrada Turistički cvijet 'Kvaliteta za Hrvatsku 2013'
  U Zadru se, 24. i 25. listopada, održalo tradicionalno, 17. godišnje okupljanje profesionalaca u turizmu, Dani hrvatskog turizma. U sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljene su i nagrade "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku".
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.