Novosti

 • Panorama Zagreb Hotel sudjeluje u akciji Sat Zemlje
  I ove godine sudjelujemo u akciji Sat Zemlje. Sljedeće subote, 28. ožujka 2015. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i pridružujemo se milijuna diljem Zemlje kako bi odaslali važnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet.
 • ISU World Junior Synchronized Skating Championships
  U organizaciji Hrvatskog klizačkog saveza, Panorama Zagreb Hotel bit će domaćin natjecateljskim ekipama ISU World Junior Synchronized Skating Championships.
 • Informacije o povratu PDV-a za službena putovanja
  Ukoliko ste na službenom putu u Zagrebu i boravite u Panorama Zagreb Hotelu ili sudjelujete na konferenciji ili poslovnom sastanku, postoji mogućnost povrata poreza za Vas. Naša partnerska kompanija, U-TURN, ugledna međunarodna kompanija koja se specijalizirala za povrat poreza, stoji Vam na raspolaganju za sve upite.
 • ATP turnir PBZ Zagreb Indoors
  ATP turnir PBZ Zagreb Indoors i ove godine će razveseliti sve ljubitelje tenisa svojim održavanjem u dvorani Doma Sportova od 31. siječnja do 8. veljače 2015. godine.
 • Kava ili čaj & kolač

  LOBBY BAR


  Kava ili čaj & kolač
  Opustite se u ugođaju našega Lobby bara uz kavu i kolač
 • "Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku" 2014. - nagrada za Panorama Zagreb hotel
  U Opatiji se, 16. i 17. listopada, održalo tradicionalno, 18. godišnje okupljanje profesionalaca u turizmu, Dani hrvatskog turizma.
 • Europsko prvenstvo u debati
  18.-24. 08. 2014.
  U organizaciji zagrebačke debatne unije, Panorama Zagreb Hotel biti će domaćin Europskog debatnog prvenstva koje će se održati od 18.-24. kolovoza 2014. u Zagrebu.
  Hotel će imati prigodu ugostiti oko 450 studenata iz cijele Europe.
 • Panorama Zagreb Hotel sudjeluje u svjetskoj akciji Sat za Zemlju
  Već tradicionalno, i ove godine, posvetiti ćemo jedan sat Zemlji. U sklopu svjetske akcije Sat za Zemlju, u subotu 29. ožujka 2014. od 20:30 do 21:30 ugasit ćemo svjetla hotela i vanjsku rasvjetu te se pridružiti milijunima diljem svijeta u slanju velike poruke čovječanstvu o važnosti zaštite okoliša i brige za naš planet.
 • Europski judo kup
  9.-10.03.2014.
  U organizaciji Međunarodne Judo Federacije i Hrvatskog judo saveza u Zagrebu će se održati od 9. do 10. ožujka Europski Judo kup za kadete. Službeni hotel natjecanja je Panorama Zagreb Hotel, koji će ugostiti sve ekipe i ostale sudionike natjecanja.
 • 12.trofej zagrebačkih pahuljica
  28.2.-02.03. 2014
  U organizaciju Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, Panorama Zagreb Hotel će ponovno biti domaćin svih natjecateljskih ekipa 12. izdanja Trofeja Zagrebačkih pahuljica, koje će se održati u Ledenoj dvorani Doma sportova.
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.