Novosti

 • Dajemo teniske terene u najam!
  Dajemo u najam dva teniska terena, na zapadnoj strani hotela Panorama Zagreb. Tereni su idealni za obavljanje rekreativnih, sportskih djelatnosti.

  Početna cijena za tenis terene je 600 EUR + PDV
  Kontakt osoba Zdenko Boras, zdenko.boras@panorama-zagreb.com i hotel@panorama-zagreb. com;
  Kontakt telefon: +385 1 13658 433


 • Daje se u najam poslovni prostor u Panorami!
  POSLOVNI PROSTOR - SJEVEROZAPAD PRIZEMLJA PANORAMA ZAGREB HOTELA
  Poslovni prostor se nalazi u prizemlju sjeverozapadne strane Panorama Zagreb hotela, ukupne površine 88 m2, a sastoji se od jedne velike prostorije površine 64,40 m2, jedne manje prostorije površine 14,30 m2 , skladišta površine 2,90 m2 te sanitarnog čvora površine 6,4 m2. Ulaz u prostor je sa vanjske strane hotela. Prostor je opremljen instalacijama grijanja preko radijatora, te hlađenje preko 2 klima jedinice.

 • Panorama Zagreb hotel i Sat za planet Zemlju 2017.
  Panorama zagreb Hotel i ove godine ponosno sudjeluje u akciji Sat za planet Zemlju. Ove subote, 25. ožujka 2017. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i pridružujemo se milijuna diljem svijeta kako bi poslali bitnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. Ovim putem, pozivamo Vas da se i Vi uključite ovoj inicijativi te posvetite jedan sat našem dragom planetu.
 • Panorama Zagreb Hotel i Janica ispratili olimpijce u lov na medalje!
  Jučer se u našem Panorama Zagreb Hotelu održao svečani ispraćaj hrvatske olimpijske delegacije koja će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
 • HOO i olimpijci podržali Euromenaloma dan
  U Panorama Zagreb hotelu danas, 21. travnja 2016., održana je tradicionalna najavna konferencija povodom ovogodišnje kampanje i javnozdrastvene inicijative u borbi protiv raka kože (melanoma) - ''Euromenaloma dan Hrvatska 2016.'' uz slogan ''Sunce je svugdje oko Vas, a ne samo na plaži''.
 • Zagreb Snowflakes Trophy & ISU Svjetski juniorski kup
  Klizački spektakli u Domu sportova
  Hotel Panorama Zagreb, tradicionalna destinacija za brojne međunarodne i domaće sportske ekipe, ima i ove godine čast ugostiti natjecatelje klizačkog kupa „Zagrebačke pahuljice“ te Svjetskog juniorskog klizačkog kupa ISU.
 • Otvoren Fitness Studio, studio za masažu i finska sauna u sklopu hotela
  Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novo otvoreni Fitness studio u sklopu našeg hotela. Fitness Studio te prateći objekti, studio za masažu "Angel Exclusive" te sauna, nalaze se u prizemlju hotela. Korištenje Fitness studia i finske saune dostupno je i besplatno isključivo za goste hotela. Pristup je gostima osiguran korištenjem ključa/kartice sobe.
 • Od danas je Panorama Zagreb "zeleni hotel"
  Čast nam je obavijestiti Vas da je od danas, 14.05.2015. Panorama Zagreb hotel postao "zeleni hotel". Certifikat je dodijeljen u Opatiji od strane UPUHH-a. Tako se Panorama pridružila 20 ostalih hrvatskih hotela za "zeleno poslovanje".
 • Uživajte u ukusnoj ponudi i ambijentu ljetne terase BREZA
  Pozivamo Vas da posjetite našu ljetnu terasu BREZA i uživate u laganim obrocima, svježoj kavi i zdravim napitcima.
 • Panorama Zagreb Hotel dobio "PKU Friendly hotel" certifikat
  Certifikati i status PKU friendly hotela osiguravaju svim osobama da mogu, uz prethodnu najavu hotelu, zatražiti i konzumirati jela, pripravljena prema strogim pravilima PKU standrada odnosno posebne dijete, u svim hotelima HUP-ZAGREB grupacije.
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.