Posebne ponude

Iskoristite posebne ponude koje Vam nude smještaj u Zagrebu po posebnim uvjetima, a za atraktivni razgled Zagreba isprobajte Segway osobni transporter, koji će Vam na zaista jedinstven i zabavan način predstaviti hrvatski glavni grad .
 • Valentinovo u restoranu Šestine
  Rezervirajte romantičnu večeru u restoranu Šestine i proslavite Valentinovo uz raskošnu večeru od tri slijeda te dvije čaše kvalitetnog vina, po cijeni od 205,00 kn za dvije osobe. Ova posebna ponuda također uključuje gratis parking za vrijeme romantične večere te 20% popusta na na redovne cijene pića. Izaberite između dva jelovnika.
 • Fašničke krafne na dohvat ruke
  Prepustite se čarima nadolazećeg fašnika i uživajte u izvrsnim domaćim krafnama koje za Vas priprema naš šef kuhinje. Krafne s čokoladom, pekmezom ili bez punjenja su sve po cijeni od 6 kn i možete ih kušati u ležernom okružju našeg Lobby Bara.
 • Provedite romantičnu noć za Valentinovo
  Provedite nezaboravno Valentinovo u šarmantnom Zagrebu! Veljača je  najromantičniji mjesec u godini, zašto ga ne provesti u jednom od najšarmantnijih gradova u regiji, u Zagrebu. 
  Osigurali smo za vas posebne cijene noćenja s doručkom. Počastite sebe i vašu odabranicu/odabranika noćenjem s doručkom na Valentinovo ili tijekom razdoblja u kojem smo osigurali posebne cijene za sve zaljubljene, između 11. i 15. veljače 2018. 

 • Business paket za vrhunske konferencije
  Panorama Zagreb Hotel popularno je odredište brojnih poslovnih konferencija i kongresa. Pripremili smo za Vas posebnu akciju koja traje do 31. ožujka 2017. i jamči Vam kvalitetnu uslugu te posebne cijene.
 • Dnevni konferencijski paket „Panorama Green“
  Ne propustite iskoristiti posebnu ponudu za organizaciju Vašeg poslovnog sastanka, seminara ili prezentacije i rezervirajte konferencijski paket „Panorama Green“ koji smo osmislili za Vas.
 • Posebna promotivna ponuda koju ne možete propustiti!
  Rezervirajte dvije noći u našem hotelu i dobiti ćete 20% popusta!
  Rezervirajte tri noći u našem hotelu i dobiti ćete 30% popusta!
 • Book your stay, drive your way - by Panorama Zagreb Hotel paketi
  Započnite svoje putovanje, istraživanje Zagreba ili obilaske poslovnih partnera iz hotela Panorama Zagreb, uz najam vozila na dan ili dva. Nakon napornog dana, provedite noć u udobnosti našeg hotela uz izvrstan doručak. Ostavite vozilo na našem čuvanom parkiralištu, bez nadoplate i uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na grad.
 • Segway Segway City Tour Zagreb
  Mi smo prva originalna Segway atrakcija u Zagrebu i Hrvatskoj od 2007. godine, jedina turistička usluga koja je, nakon šest uzastopnih „Certifikata izvrsnosti“. uvrštena u „Kuću slavnih“ (Hall of Fame) poznatog turističkog portala Trip Advisor.
  Nudeći vam iskustvo kojeg ćete se s veseljem sjećati, pozivamo vas na vožnju i druženje sa Zagrebom – gradom s milijun srca!


  Preuzmite letak


Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.