Posebne ponude

Iskoristite posebne ponude koje Vam nude smještaj u Zagrebu po posebnim uvjetima, a za atraktivni razgled Zagreba isprobajte Segway osobni transporter, koji će Vam na zaista jedinstven i zabavan način predstaviti hrvatski glavni grad .
 • Zimsko bijelo vjenčanje
  Ne propustite rezervirati svadbenu svečanost tijekom prosinca, kao i na samu Staru godinu, 31.12.2017., po posebno povoljnim uvjetima. 
 • Advent u Zagrebu je najbolji s nama
  Doživite čarobne božićne trenutke u našem hotelu. Zavirite u božićnu bajku hotela Panorama. 
 • Book your stay, drive your way - by Panorama Zagreb Hotel paketi
  Započnite svoje putovanje, istraživanje Zagreba ili obilaske poslovnih partnera iz hotela Panorama Zagreb, uz najam vozila na dan ili dva. Nakon napornog dana, provedite noć u udobnosti našeg hotela uz izvrstan doručak. Ostavite vozilo na našem čuvanom parkiralištu, bez nadoplate i uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na grad.
 • Segway Segway City Tour Zagreb
  Mi smo prva originalna Segway atrakcija u Zagrebu i Hrvatskoj od 2007. godine, jedina turistička usluga koja je, nakon šest uzastopnih „Certifikata izvrsnosti“. uvrštena u „Kuću slavnih“ (Hall of Fame) poznatog turističkog portala Trip Advisor.
  Nudeći vam iskustvo kojeg ćete se s veseljem sjećati, pozivamo vas na vožnju i druženje sa Zagrebom – gradom s milijun srca!


  Preuzmite letak


Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.