Posebne ponude

Iskoristite posebne ponude koje Vam nude smještaj u Zagrebu po posebnim uvjetima, a za atraktivni razgled Zagreba isprobajte Segway osobni transporter, koji će Vam na zaista jedinstven i zabavan način predstaviti hrvatski glavni grad .
 • Fašničke krafne na dohvat ruke
  Prepustite se čarima nadolazećeg fašnika i uživajte u izvrsnim domaćim krafnama koje za Vas priprema naš šef kuhinje. Krafne s čokoladom, pekmezom ili bez punjenja su sve po cijeni od 6 kn i možete ih kušati u ležernom okružju našeg Lobby Bara.
  Više
 • Business paket za vrhunske konferencije
  Panorama Zagreb Hotel popularno je odredište brojnih poslovnih konferencija i kongresa. Pripremili smo za Vas posebnu akciju koja traje do 31. ožujka 2017. i jamči Vam kvalitetnu uslugu te posebne cijene.
  Više
 • Dnevni konferencijski paket „Panorama Green“
  Ne propustite iskoristiti posebnu ponudu za organizaciju Vašeg poslovnog sastanka, seminara ili prezentacije i rezervirajte konferencijski paket „Panorama Green“ koji smo osmislili za Vas.
  Više
 • Neodoljiva ponuda - svadbena svečanost i medeni mjesec!
  Rezervirajte svadbenu svečanost u hotelu s tradicijom ugošćavanja brojnih vjenčanja, proslavite svoj najromantičniji dan u životu u našem hotelu te otputujte na medeni mjesec kojeg Vam poklanjamo na dubrovačkoj rivijeri!
  Više
 • Book your stay, drive your way - by Panorama Zagreb Hotel paketi
  Započnite svoje putovanje, istraživanje Zagreba ili obilaske poslovnih partnera iz hotela Panorama Zagreb, uz najam vozila na dan ili dva. Nakon napornog dana, provedite noć u udobnosti našeg hotela uz izvrstan doručak. Ostavite vozilo na našem čuvanom parkiralištu, bez nadoplate i uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na grad.
  Više
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.