Novosti

  • Panorama Zagreb hotel i Sat za planet Zemlju 2017.
    Panorama zagreb Hotel i ove godine ponosno sudjeluje u akciji Sat za planet Zemlju. Ove subote, 25. ožujka 2017. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i pridružujemo se milijuna diljem svijeta kako bi poslali bitnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. Ovim putem, pozivamo Vas da se i Vi uključite ovoj inicijativi te posvetite jedan sat našem dragom planetu.
  • Nedjeljni obiteljski ručak
    Novo u ponudi Panorama Zagreb hotela – nedjeljni obiteljski ručak po cijeni od 90 kn po osobi!

    Svake nedjelje od 12 do 16 sati prepustite se našem kulinarskom timu i uživajte sa svojim najdražima u bogatom buffet ručku u restoranu i terasi Šestine.
  • Idealan poslovni prostor u Panorami!
    U prizemlju Panorama Zagreb hotela nalazi se nedavno renovirani poslovni prostor površine 23m2, idealan za kozmetičke salone i slične obrte, posebice zbog potražnje takvih usluga od strane gostiju hotela. Prostor se sastoji od jednog predprostora te dvije radne sobe i sanitarnog čvora. Sadrži klimu, brzi bežični Internet te fiksnu telefonsku liniju.
  • Panorama Zagreb Hotel i Janica ispratili olimpijce u lov na medalje!
    Jučer se u našem Panorama Zagreb Hotelu održao svečani ispraćaj hrvatske olimpijske delegacije koja će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
  • HOO i olimpijci podržali Euromenaloma dan
    U Panorama Zagreb hotelu danas, 21. travnja 2016., održana je tradicionalna najavna konferencija povodom ovogodišnje kampanje i javnozdrastvene inicijative u borbi protiv raka kože (melanoma) - ''Euromenaloma dan Hrvatska 2016.'' uz slogan ''Sunce je svugdje oko Vas, a ne samo na plaži''.
  • Zagreb Snowflakes Trophy & ISU Svjetski juniorski kup
    Klizački spektakli u Domu sportova
    Hotel Panorama Zagreb, tradicionalna destinacija za brojne međunarodne i domaće sportske ekipe, ima i ove godine čast ugostiti natjecatelje klizačkog kupa „Zagrebačke pahuljice“ te Svjetskog juniorskog klizačkog kupa ISU.
  • Otvoren Fitness Studio, studio za masažu i finska sauna u sklopu hotela
    Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novo otvoreni Fitness studio u sklopu našeg hotela. Fitness Studio te prateći objekti, studio za masažu "Angel Exclusive" te sauna, nalaze se u prizemlju hotela. Korištenje Fitness studia i finske saune dostupno je i besplatno isključivo za goste hotela. Pristup je gostima osiguran korištenjem ključa/kartice sobe.
  • Od danas je Panorama Zagreb "zeleni hotel"
    Čast nam je obavijestiti Vas da je od danas, 14.05.2015. Panorama Zagreb hotel postao "zeleni hotel". Certifikat je dodijeljen u Opatiji od strane UPUHH-a. Tako se Panorama pridružila 20 ostalih hrvatskih hotela za "zeleno poslovanje".
  • Uživajte u ukusnoj ponudi i ambijentu ljetne terase BREZA
    Pozivamo Vas da posjetite našu ljetnu terasu BREZA i uživate u laganim obrocima, svježoj kavi i zdravim napitcima.
  • Panorama Zagreb Hotel dobio "PKU Friendly hotel" certifikat
    Certifikati i status PKU friendly hotela osiguravaju svim osobama da mogu, uz prethodnu najavu hotelu, zatražiti i konzumirati jela, pripravljena prema strogim pravilima PKU standrada odnosno posebne dijete, u svim hotelima HUP-ZAGREB grupacije.
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Panorama Zagreb Hotela.